Haarlem ontspannen flaneerstad?

Kun je in Haarlem en in uw buurt veilig en ontspannen wandelen? Zijn er obstakels, bijvoorbeeld in de vorm van druk autoverkeer, fietsers, moeilijke oversteekplaatsen en ontoegankelijke Spaarne-oevers?

Debatcentrum De Pletterij organiseert op 28 oktober een debat over wandelen en flaneren in een ontspannen Haarlem. U bent van harte welkom om dit debat bij te wonen.

Tijdens de bijeenkomst in De Pletterij vragen wij ons af of we iets van de rust en ontspanning uit de lockdown-tijd kunnen behouden, nu iedereen weer terug wil naar de oude hectiek.

We praten met organisatoren van wandelingen in Haarlem, met de bedenkers van het Spaarneplan (de oevers van het Spaarne toegankelijk maken om te flaneren) en met raadslid Bas van Leeuwen van D66.

TV Noord-Holland maakt als inleiding een korte filmimpressie.

Haarlem ontspannen flaneerstad, is het derde debat in de serie over ‘De ontspannen stad’. Het debat is op woensdag 28 oktober (20.00-21.00 uur) Het wordt ook gestreamd via YouTube, Facebook en TV-Noord Holland.

In verband met de Coronamaatregelen en daardoor het beperkte aantal plaatsen, moet u zich vooraf aanmelden bij de Pletterij 023-542 3540, info@pletterij.nl Zie ook: www.pletterij.nl

Met vriendelijke groet,

Ludo Korteman (redactie Pletterij)

Bezoekadres
Pletterij, Debat en Cultuur
Lange Herenvest 122
2011 BX Haarlem