Uitnodiging om mee te praten over containers voor afvalscheiding in uw omgeving

Beste bewoner(s),

In het najaar van 2020 gaat uw wijk over op omgekeerd inzamelen. Dit houdt in dat er meer mogelijkheden komen om uw afval gescheiden aan te bieden. Er komen in uw wijk extra containers voor papier/karton, PBD (plastic verpakkingen, blik, drinkpakken), gft en etensresten.

Online Informatiepunt

Vanwege de corona-maatregelen organiseren wij geen informatiebijeenkomsten  voor bewoners. In plaats daarvan kunt u de conceptlocatieplannen vanaf 15 t/m 19 juni aanstaande online bekijken via www.wijscheidenafval.nl. Op deze pagina kiest u dan voor de optie ‘Informatie Haarlem’. Daar vindt u vanaf 15  juni aanstaande een link onder ‘online informatiepunt containerlocaties’ naar de conceptlocaties van de nieuwe containers in uw wijk.

Naast het bekijken van de locatieoverzichten vindt u hier ook de optie om via een e-mailformulier ons uw vragen te stellen of ons een terugbelverzoek te sturen. Wilt u direct met ons chatten, dan kan dat op maandag 15 juni aanstaande tussen 16.00 en 20.00 uur. Linksonder de pagina is dan een rode ronde button te zien, waarop u kunt klikken waarna wij met u in gesprek gaan via chat.

Papieren locatieoverzicht

Als u toch liever een locatieoverzicht op papier ontvangt, neemt u dan telefonisch contact op met onze klantenservice. Wij zorgen er dan voor dat u een afbeelding ontvangt van de nieuwe containers die horen bij uw adres.

Vragenformulier en een enquête over gft-afval

Ook kunt u uw vragen of opmerkingen schriftelijk aan ons stellen. Daarvoor kunt u het vragenformulier invullen dat wij als bijlage hebben toegevoegd. Op dit formulier stellen wij u ook een aantal vragen over gft-afval. Als u deze vragen in ieder geval wilt beantwoorden en aan ons wilt retourneren, dan waarderen wij dat zeer. Voor het retourneren kunt u bijgevoegde envelop gebruiken. Een postzegel is dan niet nodig.

Heeft u nog vragen?

Kijk op www.wijscheidenafval.nl of bel op werkdagen met de Klantenservice van Spaarnelanden via tel. 023-75 17 200 (tussen 8.00 en 16.30 uur).