Annulering van alle openbare bijeenkomsten van de wijkraad tot 1 september 2020

Beste medebewoners van de binnenstad Haarlem

Vanwege de uitbraak van het coronavirus en de daarmee verbonden richtlijnen van de overheid en het RIVM  hebben wij besloten om alle openbare bijeenkomsten van de wijkraad te annuleren tot ten minste 1 september 2020. De vergaderingen in mei en juni worden digitale video bijeenkomsten, de thema-avond in juni en de BBQ gaan dit jaar helaas niet door. Na de zomervakantie gaan wij bekijken of de vergaderingen van september tot december als fysieke bijeenkomsten kunnen doorgaan.

Omdat de jaarvergadering in april niet kon doorgaan zullen wij binnenkort een verslag over 2019 op de website plaatsen zodat u kunt zien wat er in 2019 is gebeurd.

Wij zullen in de maand mei een flyer verspreiden in onze wijk met informatie over hoe u ons kunt bereiken en hoe u aanwezig kunt zijn op digitale vergaderingen. Ook zullen wij met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief sturen. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief op onze website.

Blijf gezond en let goed op elkaar.

Namens de wijkraad binnenstad Haarlem

Martin Favié, voorzitter