onderzoek naar hoe de openbare leefomgeving samenhangt met gezondheid en welbevinden van de bewoners

Beste bewoners van de binnenstad van Haarlem

Momenteel ben ik bezig met afstuderen van de studie Communication, Health and Life Sciences aan de Wageningen Universiteit. Dit doe ik bij Antea Group, hier ben ik bezig met een onderzoek naar hoe de openbare leefomgeving samenhangt met gezondheid en welbevinden van de bewoners van die omgeving. Voorbeelden hiervan zijn geluidsoverlast, mooie parken of goede fietspaden. Dit is vooral in stedelijk gebied erg relevant, hoe blijven mensen gezond en gelukkig in een stad die steeds verder groeit?

Het betrekken van de bewoners hierbij is erg belangrijk, zij weten namelijk precies waar de knelpunten liggen en wat zij belangrijk vinden om te veranderen. De input van de bewoners zou ik graag verzamelen via een enquête. Ik wil de bewoners van de binnenstad dan ook vragen om deze enquête in te vullen.

De enquête is inmiddels gesloten.

Met vriendelijke groeten,

Anouk van Duinkerken