Haarlems Initiatievencafé op 9 maart in café Slachthuisterrein

Een goed idee voor Haarlem, maar weet u niet zo goed hoe u dit verder kunt brengen? Of bent u nieuwsgierig naar de initiatieven, kansrijke ideeën en wilt u uw netwerk vergroten? Kom dan op maandag 9 maart tussen 17.00 en 19.00 uur naar het Initiatievencafé in het café op het Slachthuisterrein. 

Tijdens het Initiatievencafé pitchen startende en gevorderde initiatiefnemers hun idee om Haarlem nog mooier, duurzamer, socialer en aangenamer te maken. Daarbij vragen ze ook hulp aan de zaal om hun initiatief verder te brengen. Bezoekers van het Initiatievencafé kunnen luisteren, inspiratie opdoen en netwerken en de initiatiefnemers een zetje geven. 

Haarlemmers met een idee verder helpen Met het Initiatievencafé wil de gemeente initiatiefnemers, maatschappelijke organisaties en ondernemers bij elkaar brengen, om elkaar te leren kennen en in gesprek te gaan. Zo wil de gemeente betrokken Haarlemmers aan elkaar verbinden en laten samenwerken. Op www.haarlem.nl/initiatieven-van-bewoners-en-hun-verhaal staan voorbeelden van Haarlemse initiatieven. 

Aanmelden Aanmelden is gratis en doet u door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl. 

Pitchers kunnen zich aanmelden t/m 23 februari en krijgen de training aangeboden‘ Pitchen met Passie’ door Paul Bierman. Deze training staat gepland op woensdag 26 februari tussen15.00 en 18.00 uur.