Gezocht: nieuwe leden voor de wijkraad binnenstad Haarlem

Wij zoeken nieuwe leden

De Wijkraad Binnenstad vertegenwoordigt de stem van de binnenstadbewoners. De wijk beslaat een groot deel van het historische centrum. Op deze kaart is te zien om welk gebied het gaat.

Met zo’n 3500 huisadressen en 7000 bewoners is het één van de grootste wijken van de Spaarnestad. Een wijk ook met een heel gevarieerd karakter. Door het grote aantal winkels, uitgaansgelegenheden, bezienswaardigheden en evenementen trekt het stadshart vele bezoekers uit binnen- en buitenland. Wij zijn er dan ook trots op dat we de bewoners van dit mooiste stukje Haarlem mogen vertegenwoordigen.

De wijkraad zet zich in voor de belangen van de bewoners, voor een leefbare en schone woonomgeving, met zo min mogelijk overlast. De wijkraad overlegt met gemeente, raadsleden, wethouders en andere partijen die impact hebben op wat er in de binnenstad gebeurt. Op die manier denken we mee, komen zelf met initiatieven en brengen we de zorgen en ideeën die u bij ons neerlegt onder de aandacht.

De wijkraad binnenstad Haarlem is op zoek naar nieuwe leden om het team van de wijkraad te versterken.

Wij bieden

  • een goede samenwerking in een gezellige sfeer
  • je hoort als eerste alles over de ontwikkelingen in de binnenstad van Haarlem                                   

Meer informatie ?
Mail naar Martin Favié, voorzitter wijkraad binnenstad.