de Participatieprijs 2019

De Participatieraad reikt dit jaar weer de Participatieprijs uit! Deze prijs wordt uitgereikt aan een Haarlems (burger) initiatief dat mensen of groepen aan elkaar verbindt en zo bijdraagt aan een sterker en socialer Haarlem.

Het meest aansprekende project krijgt de kans zich verder te ontwikkelen met een geldprijs van € 1500!

Een initiatief kan zich opgeven wanneer:

• Het georganiseerd wordt door Haarlemse burgers (het initiatief mag ondersteund worden door een organisatie).

• Het een sociaal-verbindend karakter heeft met een sterker en socialer Haarlem tot gevolg.

Kent u een leuk project dat voldoet aan bovenstaande voorwaarden? Meldt deze dan aan vóór 15 november aan door een e-mail te sturen naar Participatieraad@haarlem.nl. Vermeld in de aanmelding een korte omschrijving van het initiatief en een motivatie waarom het volgens u de Participatieprijs 2019 verdient!

Vanuit de aanmeldingen zullen drie initiatieven genomineerd worden, welke hun idee mogen komen presenteren tijdens de uitreiking op 28 november. De jury, bestaande uit de voorzitter en twee leden van de Participatieraad en de prijswinner van de vorige keer, zullen uit de genomineerden een winnaar kiezen.

De uitreiking zal plaatsvinden op donderdag 28 november van 16.00-18.00 bij restaurant SMAAK, Oudeweg 91-95 (Waarderpolder).