Terrassen aan het Spaarne – Een goede ontwikkeling?

,

Laat uw stem horen op 27 maart!

Vorig jaar is er een pilot geweest met extra terrassen op de westelijke zijde van de Spaarneoever. Afgelopen maanden is de proef geëvalueerd met omwonenden en ondernemers. De reacties waren overwegend positief, maar sommige bewoners wezen ook nadrukkelijk op nadelen van deze nieuwe ontwikkeling, bijvoorbeeld geblokkeerde fiets- en voetpaden en veiligheidsrisico’s. Anderen waren juist enthousiast over de verlevendiging van de Spaarneoever.

Wat zijn uw ervaringen? Vindt u de nieuwe terrassen ook een verrijking of ziet u juist ernstige bezwaren? De gemeente nodigt u uit om de resultaten van de evaluatie en uw ervaringen te bespreken op:

Datum:                maandag 27 maart;
Tijd:                     van 19.00 tot uiterlijk 20.30 uur;
Locatie:               Jongerencentrum Flinty’s aan de Gedempte Oude Gracht 138.

In de bijeenkomst nodigt de gemeente bewoners uit om met de ondernemers in gesprek te gaan over de kritiek- en verbeterpunten die genoemd zijn in de evaluatie. De gemeente is van plan om na deze bijeenkomst het definitieve inrichtingsplan vast te stellen voor de terrassen op de Spaarneoever.