Wijkraadbarbecue groot succes!

Zaterdag 3 september heeft Wijkraad Binnenstad Haarlem een barbecue georganiseerd speciaal voor de binnenstadbewoners. Het aantal aanmeldingen heeft onze verwachtingen ruim overtroffen! Uiteindelijk is het ons gelukt om 172 bewoners te ontvangen aan onze tafels. En iedereen die wij gesproken hebben was erg enthousiast. Prima eten en heel gezellig kletsen en kennismaken met nieuwe buren. En iedereen had ook de formule “bring your own bottle(s)” ter harte genomen dus er kon gezellig gedronken worden bij de hamburgers, saté-spiesen en salade. Zie de foto’s hieronder!

De wijkraad is erg blij met uw grote opkomst en al uw enthousiaste reacties! We vinden het jammer dat we toch ook een behoorlijk aantal mensen die zich net te laat inschreven moesten teleurstellen, maar het succes van deze eerste wijkraadbarbecue vraagt om herhaling. Volgend jaar weer!

P.S.
Wij wilden met deze barbecue ook de wijkraad nog wat bekender maken. We zullen degenen die zich hadden aangemeld in de toekomst af en toe informeren over onze activiteiten, maar we willen u ook graag benaderen om onze eigen slagkracht waar nodig te versterken. Alvast bedankt voor uw hulp!

20160903_182354

20160903_191426

20160903_182841

1 antwoord
  1. JMM Smeets
    JMM Smeets zegt:

    Heb ik mogelijk de uitnodiging voor een WIjkraad BBQ gemist? Hoe had ik kunnen weten dat er op 3 sept een Wijkraad BBQ werd georganiseerd?

Reacties zijn gesloten.